dimecres, 14 de novembre del 2007

Recepta de coc de maçana

INGREDIENTS:
  • MIG GOT DE MATAFALUGA
  • UN GOT DE LLET
  • UN GOT DE SUCRE
  • 1 LLIMA
  • MIG SOBRE DE LLEVADURA
  • UN QUART DE FARINA
  • 2 OUS
  • MAÇANES
ELABORACIÓ

1. En un plat fons es posen els 2 ous i es bateixen.
2. Es posa un got de llet a bullir amb la matafaluga, una vegada bullida es cola.
3. Els ous i el got de llet amb matafaluga es posen junts.
4. Allí mateix es posa el got de sucre, la pell de la llima ratllada, l’oli i el sobre de llevadura.
5. Es bat tot bé i es posa 1 quart de farina.
6. Es posa la pasta a la plàtera del forn i es tallen les maçanes en quarts i es posen al damunt.
7. Es posa al forn, quan està dorat es posa sucre i oli i es torna a posar al forn fins que estigue al punt.